Kapr na cibuli a slanině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1200 g Kapr obecný
  • 100 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 541 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 554 mg
  • Bílkoviny 58 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 215 mg
  • Draslík 1233.3 mg
  • Vláknina 5750 mg
  • Vitamín A 5750 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.5 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytého kapra stáhneme z kůže a naporcujeme.

  • 2

    Slaninu nakrájíme na kostky a osmažíme na pánvi. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a vložíme porce osolené ryby. Osmahneme. Před podáváním pokapeme každou porci citronovou šťávou. Cibuli nasypeme na porce.

Komentáře k receptu