Hovězí maso dušené s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 300 g Chléb celozrnný žitný
  • 10 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 2 g Bobkový list
  • 3 g Nové koření celé
  • 800 g Hovězí maso přední
  • 20 g Jíška instantní
  • 40 g Olej rostlinný
  • 100 g Fazole
  • 50 g Protlak rajčatový
  • 5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 495 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1083 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 82.7 mg
  • Draslík 567.7 mg
  • Vláknina 6971.3 mg
  • Vitamín A 6971.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

  • 2

    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme předem namočené nebo předvařené fazole, bobkový list, nové koření, rajčatový protlak, česnek, povaříme. Zahustíme jíškou a dovaříme.

  • 3

    Podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře k receptu