Dušené hovězí maso - holandské

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 10 g Cibule
  • 120 g Hovězí maso zadní
  • 10 g Olej stolní
  • 1 ks Bobkový list
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 1 šálek Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 686 kcal
  • Sacharidy 107 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 1025 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 107 g
  • Cholesterol 75.2 mg
  • Draslík 2196.5 mg
  • Vláknina 85686.8 mg
  • Vitamín A 85686.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.6 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 49.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Maso dáme na zpěněnou cibulku a opečeme. Přidáme koření, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Z hotové šťávy vyjmeme celé koření.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu