Ovar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1307 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 109 g
 - Sodík 322 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 144 mg
 - Draslík 1630.4 mg
 - Vláknina 55592.8 mg
 - Vitamín A 55592.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.7 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bůček uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali koření, trochu octa a kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky.
 - 
                                2
Uvařené maso nakrájíme na plátky a zalijeme zeleninovým vývarem.
 - 
                                3
Ovar podáváme posypaný opraženou strouhankou a nastrouhaným křenem.