Velmi krvavý biftek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 24 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 360 g Hovězí roštěnka vys. peč.
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 20 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 632 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 216 mg
  • Draslík 1.9 mg
  • Vláknina 79.5 mg
  • Vitamín A 79.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.

  • 2

    Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném oleji s máslem.

  • 3

    Smažíme 45 vteřin z každé strany.

Komentáře k receptu