Eintopf s fazolemi a chorizem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 509 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 223 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 22 mg
 - Draslík 389.7 mg
 - Vláknina 4850 mg
 - Vitamín A 4850 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji smažíme cibuli, po dvou minutách přidáme i utřený česnek.
 - 
                                2
Poté přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou zeleninu (brambory, mrkev).
 - 
                                3
Dusíme do měkka.
 - 
                                4
Přidáme slitou plechovku fazolí a konzervovaná rajčata.
 - 
                                5
Osolíme, opepříme, přidáme tymián.
 - 
                                6
Povaříme ještě 5 minut.
 - 
                                7
Podáváme s klobásou chorizo, kterou jsme nakrájeli na plátky a nasucho opekli na pánvi.