Vínovo-sýrový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 563 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 1392 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 87.5 mg
 - Draslík 118.3 mg
 - Vláknina 1060 mg
 - Vitamín A 1060 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sýry, víno i máslo necháme přes noc položené na kuchyňské lince, aby v den zpracování měly pokojovou teplotu.
 - 
                                2
Všechny sýry nastrouháme.
 - 
                                3
Poté dáme všechny ingredience do mixéru a rozmixujeme je dohladka. Osolíme a opepříme podle chuti.