Holandské řízky

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 13.34 ml Olej rostlinný
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Vepřový bok
  • 1 hrnek Strouhanka
  • 1 hrnek Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1158 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 100 g
  • Sodík 212 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 205.9 mg
  • Draslík 347.8 mg
  • Vláknina 2069.5 mg
  • Vitamín A 2069.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozemeleme maso, přidáme mléko, nastrouhaný sýr, osolíme a promícháme. Necháme přes noc v lednici.

  • 2

    Poté tvoříme malé placičky, které v trojobalu obalujeme a smažíme dozlatova na oleji.

Komentáře k receptu