Švýcarské chuťovky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 50 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 100 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 4 ks Rohlíky bílé
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 581 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 139 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 285.6 mg
  • Draslík 78.7 mg
  • Vláknina 3871.3 mg
  • Vitamín A 3871.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky rohlíků opečeme na oleji z obou stran dozlatova.

  • 2

    Na pánvičce na másle připravíme míchaná vejce a po usmažení do nich vmícháme trochu hořčice.

  • 3

    Na osmažené rohlíky naneseme hromádky míchaných vajec a posypeme je nastrouhaným ementálem.

Komentáře k receptu