Brambory zapečené se skopovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 151 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 12.9 mg
 - Draslík 764 mg
 - Vláknina 10059.8 mg
 - Vitamín A 10059.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky a zprudka opečeme na sádle. Přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli a mírně ji osmažíme.
 - 
                                2
Maso i cibuli spolu s plátky oloupaných brambor navrstvíme do pekáče, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Pekáč zakryjeme alobalem nebo pečicím papírem, vložíme do trouby a při 200 stupních Celsia pečeme dozlatova.