Sladký hrášek po anglicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 76 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 366 mg
 - Vláknina 15300 mg
 - Vitamín A 15300 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 60 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvý zelený hrášek uvaříme v osolené vodě s trochou cukru. Ocedíme a dáme okapat.
 - 
                                2
Hrášek rozdělíme na talíře a na každou porci položíme kousek čerstvého másla.