Roastbeef s pudinkem a mátovým hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 186 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 145 mg
 - Draslík 1 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve připravíme maso. Vrstvu tuku nařízneme do mřížky, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Maso položíme tukem nahoru do pekáče. Troubu rozpálíme na 250 °C.
 - 
                                2
Pečeme na střední liště trouby cca 15 minut, poté stáhneme teplotu na 180°C a pečeme ještě 2 minut. Po vyjmutí zabalíme maso do alobalu a necháme 15 minut odpočinout.
 - 
                                3
Mezitím připravíme yorkshireský pudink a mátový hrášek. Maso nakrájíme na plátky a podáváme na vyhřátých talířích s pudinkem a hráškem.