Teplý lososový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 627 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 78.7 mg
 - Draslík 1688.3 mg
 - Vláknina 26350 mg
 - Vitamín A 26350 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 113.1 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, vaříme je v osolené vodě 15 minut doměkka.
 - 
                                2
Poté přidáme hrášek a 2 minuty ho povaříme. Necháme zchladnout.
 - 
                                3
Slaninu opečeme nasucho na pánvi dokřupava.
 - 
                                4
Lososa osolíme a opečeme ho 3 minuty z každé strany.
 - 
                                5
Nyní připravíme dresink – vyšleháme olivový olej, citronovou šťávu, lžíci vody a hořčici.
 - 
                                6
Poté vše naaranžujeme na talíř a podáváme.