Vanilkový krém z čerstvého krémového sýru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 10 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 7.5 mg
 - Draslík 0.4 mg
 - Vláknina 5.2 mg
 - Vitamín A 5.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si krém z čerstvého krémového sýru: do jedné mísy prosijeme moučkový cukr, do druhé mísy dáme změklé pokrájené máslo, z vanilkového lusku vyškrabaná semínka, čerstvý krémový sýr, špetku soli, špetku zázvoru a ručním elektrickým šlehačem směs šleháme asi 1-2 minuty do doby, až se vše krásně spojí. Pak postupně, v několika dávkách, budeme přidávat moučkový cukr.(Cukr se totiž v menších dávkách lépe zašlehá do krému.) Krém by měl být hladký a nadýchaný. Vložíme ho do cukrářského sáčku s ozdobnou hubičkou a hned ho použijeme.