Pečený jalapeňo dip s fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 239 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 358 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 50.4 mg
 - Draslík 54.9 mg
 - Vláknina 118.8 mg
 - Vitamín A 118.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papričky jalapeňo rozpůlíme a semínka vyhodíme. Zprudka je osmažíme na pánvi, až jejich kůže úplně zhnědne. Zabalíme je do sáčku a nechám je zapařit. Trvá to tak dvě minuty. Poté z nich sloupneme kůži, kterou vyhodíme. Zbytek nakrájíme na co nejmenší kousky.
 - 
                                2
Všechny ingredience (včetně nasekaných jalapeňos) dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka.
 - 
                                3
Podáváme.