Zapečená klobása

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Klobása Dunajská
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 220 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 732 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 150.2 mg
  • Draslík 38.9 mg
  • Vláknina 3465 mg
  • Vitamín A 3465 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozšleháme v osoleném mléce a za stálého míchání lijeme do mouky.

  • 2

    Vzniklé těsto nalijeme do pekáče na rozpuštěné máslo. Klobásu nakrájíme na kostičky a nasypeme na těsto.

  • 3

    Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 45 minut.

Komentáře k receptu