Fazole po francouzsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 17 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 1813.3 mg
- Vláknina 30581 mg
- Vitamín A 30581 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do měkka a scedíme je. 
- 
                                2Změklé máslo utřeme se solí, citronovou šťávou a nasekanou petrželkou. Směs vmícháme do fazolí. 
- 
                                3Podáváme jako přílohu k vařenému hovězímu a uzenému masu, k sekané pečeni, párkům nebo k sázeným vejcím. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        