Pilobřich vařený v páře
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 653 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 37 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 77 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 206.3 mg
- Draslík 20.8 mg
- Vláknina 199.8 mg
- Vitamín A 199.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybu omyjeme, vykucháme, odstřihneme ploutve, vevnitř potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. 
- 
                                26 g bazalky nasekáme na menší kousky a přidáme do spodního zásobníku na vodu u parního hrnce. Rybu necháme vařit v páře 30 minut. 
- 
                                3Zbytek bazalky nasekáme, smícháme se zbytkem oleje, šťávou z citronu, špetkou soli a pepře a cukrem. 
- 
                                4Uvařenou rybu servírujeme přelitou zálivkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        