Vinná klobása netradičně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 747 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 291 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 919.1 mg
 - Vláknina 14350 mg
 - Vitamín A 14350 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do pekáče rozložíme na dno slaninu. Nastrouháme oloupané syrové brambory. Osolíme a poklademe kolečky cibule.
 - 
                                2
Přidáme nakrájené jablko na plátky, na ně dáme kyselé zelí a nahoru vinnou klobásu.
 - 
                                3
Celé jídlo polijeme světlým pivem.
 - 
                                4
Dáme péct na 35 minut při 170 stupních, dokud klobása nezčervená.