Brambory vařené s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 249 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 86 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 46 g
 - Cholesterol 8.9 mg
 - Draslík 1648.1 mg
 - Vláknina 18560 mg
 - Vitamín A 18560 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 185 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 326.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme osolenou vodou, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a vaříme, až maso změkne.
 - 
                                2
Potom přidáme brambory nakrájené na kostky a v polévce s masem je uvaříme. Dolijeme vodu, aby se vařily potopené. Přidáme kapustu nakrájenou na kousky.
 - 
                                3
Podáváme na hlubokém talíři s chlebem.