Brambory vařené s vepřovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Vepřové maso libové
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Kapusta hlávková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 249 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 8.9 mg
  • Draslík 1648.1 mg
  • Vláknina 18560 mg
  • Vitamín A 18560 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 185 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 326.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme osolenou vodou, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a vaříme, až maso změkne.

  • 2

    Potom přidáme brambory nakrájené na kostky a v polévce s masem je uvaříme. Dolijeme vodu, aby se vařily potopené. Přidáme kapustu nakrájenou na kousky.

  • 3

    Podáváme na hlubokém talíři s chlebem.

Komentáře k receptu