Bramborový salát teplý
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 257 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 974 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 11.9 mg
 - Draslík 858.8 mg
 - Vláknina 13154.8 mg
 - Vitamín A 13154.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené brambory scedíme, oloupeme a ihned nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a přidáme mouku. Osmahneme, zředíme vývarem a povaříme na hustou omáčku. Osolíme a okyselíme octem.
 - 
                                3
Omáčku nalijeme na teplé brambory, promícháme a okořeníme.
 - 
                                4
Podáváme k vařenému masu.