Fazolky s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 131 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 78 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 753.8 mg
 - Vláknina 14237.5 mg
 - Vitamín A 14237.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.6 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle. Přidáme očištěné, šikmo nakrájené fazolky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.
 - 
                                2
Potom přidáme oloupaná rajčata zbavená semen, stroužek česneku a vše dodusíme.
 - 
                                3
Když je zelenina měkká, vyjmeme stroužek česneku, odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať.