Bavorská polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Hrách loupaný
  • 150 g Ječné kroupy
  • 300 g Vepřové maso tučné
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Česnek
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 661 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 200 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 77.9 mg
  • Draslík 168.9 mg
  • Vláknina 10170 mg
  • Vitamín A 10170 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý namočený hrách a kroupy vaříme každé zvlášť téměř doměkka.

  • 2

    Po 1 1/2 hodině varu oboje smícháme, přidáme na kousky nakrájené maso opečené na zpěněné cibuli, papriku, koření a vše dovaříme.

  • 3

    Nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu