Mandlbrot

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 140 g Cukr krupice
  • 140 g Mandle
  • 240 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 597 kcal
  • Sacharidy 87 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 25 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 153.9 mg
  • Draslík 275.2 mg
  • Vláknina 12359.8 mg
  • Vitamín A 12359.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 9.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Utřeme žloutek, vejce,cukr a špetku skořice. Přisypeme mandle a pozvolna přisypáváme po lžičkách mouku.

  • 2

    Těsto pak přendáme na pomoučený vál, dobře prohněteme a vyválíme na obdélník.

  • 3

    Vložíme do předehřáté trouby. Po upečení a zchladnutí krájíme na tyčinky a necukrujeme.

Komentáře k receptu