Mandlbrot
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 597 kcal
 - Sacharidy 87 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 25 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 153.9 mg
 - Draslík 275.2 mg
 - Vláknina 12359.8 mg
 - Vitamín A 12359.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 9.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Utřeme žloutek, vejce,cukr a špetku skořice. Přisypeme mandle a pozvolna přisypáváme po lžičkách mouku.
 - 
                                2
Těsto pak přendáme na pomoučený vál, dobře prohněteme a vyválíme na obdélník.
 - 
                                3
Vložíme do předehřáté trouby. Po upečení a zchladnutí krájíme na tyčinky a necukrujeme.