Omáčka z kyselých okurek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Okurky nakládané
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Cibule
  • 0.0625 l Víno bílé
  • 0.5 l Omáčka hnědá univerzální (UHO)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 67 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 304 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 53.3 mg
  • Vláknina 1543.5 mg
  • Vitamín A 1543.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na másle dozlatova. Zalijeme vínem, přimícháme hořčici, základní hnědou omáčku a vše dobře povaříme.

  • 2

    Omáčku prolisujeme a přidáme na nudličky nakrájené kyselé okurky.

Komentáře k receptu