Bylinkové karbanátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Maso mleté - mix
  • 6.67 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 438 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 420 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3.2 mg
  • Vláknina 1258.5 mg
  • Vitamín A 1258.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé bylinky dobře opláchneme pod tekoucí vodou, nasekáme je a promícháme.

  • 2

    Z mletého masa vytvarujeme karbanátky, které z obou stran osolíme a opepříme. Potom je obalíme v nasekaných bylinkách a v hladké mouce.

  • 3

    Vzniklé karbanátky smažíme v horkém oleji do zlatova.

  • 4

    Podáváme s bramborovou kaší a dušeným hlávkovým salátem.

Komentáře k receptu