Jehněčí steak

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Jehněčí kýta
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Rozmarýn čerstvý
  • 2 ks Tymián čerstvý
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.09 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 402 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 313 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 99 mg
  • Draslík 882.5 mg
  • Vláknina 19719.5 mg
  • Vitamín A 19719.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 84.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na steaky a potřeme je posekaným rozmarýnem, tymiánem a nahrubo mletým pepřem. Steaky necháme přikryté několik hodin v chladničce.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme steaky, usmažíme je po obou stranách a osolíme.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami, máslem a hlávkovým salátem.

Komentáře k receptu