Tyrolští pstruzi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 400 ml Omáčka rajčatová
  • 200 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 kg Pstruh
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 945 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 848 mg
  • Bílkoviny 57 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 145 mg
  • Draslík 1243.6 mg
  • Vláknina 4995 mg
  • Vitamín A 4995 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Menší ryby očistíme, obalíme v mouce a na rozpáleném olivovém oleji opečeme po obou stranách.

  • 2

    Usmažené pstruhy položíme ještě teplé vedle sebe do podlouhlé mísy nebo na vyšší tác, osolíme a přelijeme horkou rajčatovou omáčkou, do které jsme přimíchali prolisovaný česnek. Necháme marinovat 24 hodin a podáváme.

Komentáře k receptu