Alpské fondue

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 50 g Solamyl
  • 400 ml Víno bílé
  • 3 ks Sýr smetanový tavený 45%
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 864 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 734 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 66.8 mg
  • Draslík 293.6 mg
  • Vláknina 167.4 mg
  • Vitamín A 167.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do nádoby na fondue dáme sýr, tři trojúhelníčky taveného sýru, kořeněné bílé víno, maizenu nebo jiný škrob, utřený česnek a muškátový oříšek.

  • 2

    Všechny suroviny roztavíme.

Komentáře k receptu