Hrášek dušený II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 69 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 487.5 mg
 - Vláknina 18440 mg
 - Vitamín A 18440 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo rozehřejeme, přidáme cukr, malé celé cibulky, hrášek a osolíme. Později přidáme omytý a na proužky nakrájený salát a společně dodusíme.
 - 
                                2
Podáváme jako přílohu k masu, žemlovému nákypu anebo použijeme jako náplň do vaječných omelet.