Zeleninový podzimní salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 257 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 174 g
 - Sodík 568 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 46 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1031.3 mg
 - Vláknina 25442.5 mg
 - Vitamín A 25442.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.4 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 180 °C. Do zapékací misky vložíme postupně cibuli nakrájenou na plátky, nakrájený pórek, kořenovou zeleninu, mrkev nakrájenou nadrobno, papriku na plátky, nasekané větvičky celeru, nakrájené houby, rajčata, víno, bylinky, sůl a pepř.
 - 
                                2
Zapékací misku vložíme do trouby a pečeme 70 minut, dokud zelenina nezměkne. Ozdobíme čerstvými bylinkami a podáváme.