Parmice na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 283 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 606 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 73.5 mg
 - Draslík 844.8 mg
 - Vláknina 5025 mg
 - Vitamín A 5025 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.1 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu rozehřejeme na 180 °C. Z paprik, cuket i rajčat vybereme semínka a vše nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek drobně nasekáme. V pánvi rozehřejeme olej a všechnu zeleninu s nasekanými bylinkami opékáme 10-12 minut. Osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Filety ochutíme a v troubě je přibližně 10 minut pečeme. Poté je položíme na talíře a doplníme zeleninou.