Indické cibulové bhadži
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 148 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 23 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 406.2 mg
 - Vláknina 11014.2 mg
 - Vitamín A 11014.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, cizrnovou mouku, římský kmín, kurkumu, koriandr a nadrobno nasekanou, semínek zbavenou chilli papričku. Přilijeme studenou vodu a vypracujeme těstíčko.
 - 
                                2
Z těstíčka lžící ukrojíme vždy kuličku o velikosti golfového míčku a opatrně ji vpustíme do fritovacího hrnce s rozehřátým olejem. Během smažení bhadži obrátíme, potom vyjmeme na papírovou utěrku a po chvíli ještě znovu smažíme do zlatohněda a dokřupava. Opět necháme na papírové utěrce okapat.
 - 
                                3
Podáváme horké. Můžeme doplnit jogurtovým dipem.