Kapr grilovaný

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 600 g Kapr obecný
  • 30 g Česnek
  • 2 g Bobkový list
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Oregano čerstvé
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 350 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 358 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 132 mg
  • Draslík 725.5 mg
  • Vláknina 1036 mg
  • Vitamín A 1036 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.5 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme oregano, sůl, citrónovou šťávu, olej, třený česnek, papriku a bobkový list.

  • 2

    Očištěné porce kapra bez kůže necháme na 1 den naložené v připravené směsi.

  • 3

    Grilujeme přibližně 10 minut, kapra po pěti minutách otáčíme.

Komentáře k receptu