Fettucine s pečenými rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 813 kcal
 - Sacharidy 104 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 495 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 104 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 349.2 mg
 - Vláknina 14830 mg
 - Vitamín A 14830 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata rozpůlíme a pečeme řeznou stranou vzhůru asi 15 minut doměkka při 200 °C.
 - 
                                2
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
 - 
                                3
Rajčata a zbývající suroviny přidáme k těstovinám, podle chuti přisolíme a důkladně promícháme. Servírujeme teplé.