Dip ze zelených rajčat

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Rajčata zelená
  • 10 ml Ocet vinný
  • 40 ml Chutney ze zelených rajčat
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 22 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 40.9 mg
  • Vláknina 440 mg
  • Vitamín A 440 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajče omyjeme, spaříme vroucí vodou a oloupeme slupku. Dužinu pokrájíme na malé kousky.

  • 2

    Ty smícháme s džemem, octem a solí.

Komentáře k receptu