Parmice s rozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 1849 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 115 mg
 - Draslík 1406.1 mg
 - Vláknina 8372.5 mg
 - Vitamín A 8372.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 78.4 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozinky nasypeme do misky, zalijeme vínem a necháme 10 minut uležet. Filety z parmice osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, cuketu na hranolky, pomeranč oloupeme, kůru nakrájíme na tenké nudličky, dužinu rozebereme na dílky, ančovičky trochu pokrájíme, oregano a rozmarýn posekáme.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmahneme. Přidáme cukety a orestujeme. Přidáme kůru, víno s rozinkami, ančovičky, pomeranč, nakonec přiložíme filety z parmice a 10 minut podusíme. Posypeme oreganem, rozmarýnem a odstavíme.