Oblíbený kuřecí steak s broskví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 371 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 96.9 mg
 - Draslík 555.1 mg
 - Vláknina 105.5 mg
 - Vitamín A 105.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, podélně rozkrojíme a vložíme je mezi potravinářskou fólií. Kuřecí prsa zlehka rozklepeme na plátky. Maso osolíme, ochutím čerstvě pomletým pepřem.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej, na něm kuřecí steaky orestujeme z každé strany dozlatova. Každou stranu restujeme 1-2 minuty.
 - 
                                3
Teplotu pod pánví s výpekem snížíme téměř na minimum. Steaky vrátíme do pánve, na každý steak položíme plátek kvalitní šunky, půlku kompotované broskve a vše překryjeme plátkem dobrého sýru. Pánev přikryjeme poklicí. Maso se pod pokličkou dusí a když se sýr roztaví, hned porce obložených steaků položíme na talíře a servírujeme.