Jarní avokádový toast s hráškem, mátou a ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 336 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 11 g
- Sodík 1154 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 546.4 mg
- Vláknina 16978.7 mg
- Vitamín A 16978.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.7 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Plátky toastového chleba opečeme dohněda. 
- 
                                2Avokádo zbavíme pecky a oloupeme, dužinu rozmačkáme vidličkou spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem. 
- 
                                3Touto avokádovou směsí potřeme všechny plátky toastového chleba. 
- 
                                4Nahoru navršíme jemně rozmačkaný povařený hrášek, na plátky nakrájené ředkvičky a ozdobíme lístky máty. 
- 
                                5Podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        