Medailonky se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Květák
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 40 g Mrkev kořen
  • 200 g Telecí kýta
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 213 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 185 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 426.8 mg
  • Vláknina 2161.5 mg
  • Vitamín A 2161.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na 6 malých plátků, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka.

  • 2

    Šťávu zahustíme nasucho opraženou a ve vodě rozmíchanou moukou, povaříme a přidáme kousek másla. Na talířích ozdobíme každý plátek prolisovanou, dušenou zeleninou.

  • 3

    Podáváme s bramborovými hranolkami.

Komentáře k receptu