Rajčata plněná kapřím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kapr obecný
  • 400 g Rajčata
  • 150 g Majonéza
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 414 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 362 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 172.2 mg
  • Draslík 534.9 mg
  • Vláknina 2426 mg
  • Vitamín A 2426 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.4 mg
  • Vitamín E 5.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapra uvaříme v osolené a okyselené vodě. Zbavíme jej kůže a kostí a nadrobno nakrájíme.

  • 2

    Nakrájené kapří maso smícháme s uvařenými nakrájenými vejci a majonézou.

  • 3

    Z omytých rajčat seřízneme vršky, dužinu lžičkou vydlabeme a rajčata naplníme připravenou rybí směsí. Odříznuté vršky přiklopíme zpět na rajčata.

Komentáře k receptu