Kuře ala Karahí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Kuřecí maso vařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Máta sušená
  • 1 kávová lžička Koriandr mletý
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 dl Vývar drůbeží
  • 2 polévková lžíce Garam masala
  • 1 polévková lžíce Kořeněné máslo Ghee
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 436 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 353 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 7 mg
  • Draslík 93.1 mg
  • Vláknina 1253.6 mg
  • Vitamín A 1253.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V karhai či woku rozehřejeme ghí. Přidáme pokrájený česnek a cibuli a na prudkém plameni smažíme 4 minuty. Vmícháme garam masalu, mátu, bobkový list a koriandr. Přidáme pokrájené kuřecí maso a smažíme na prudkém plameni 5 minut. Přilijeme vývar a 10 minut povaříme.

  • 2

    Přimícháme sůl a ihned podáváme.

Komentáře k receptu