Pizza con gambero

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Ananas
  • 120 g Cibule
  • 300 g Pórek
  • 200 g Šunka dušená
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 15 g Petržel - nať
  • 15 g Bazalka
  • 200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 400 g Garnát obecný
  • 500 g Těsto na pizzu
  • 200 g Sýr Taleggio
  • 15 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 871 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 1541 mg
  • Bílkoviny 58 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 231 mg
  • Draslík 755 mg
  • Vláknina 11069 mg
  • Vitamín A 11069 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kroužky. Kousky ananasu necháme okapat. Nakrájíme šunku na kostky.

  • 2

    Předehřejeme troubu na 200 °C. Bylinky opereme, osušíme a posekáme. Sýr nakrájíme na plátky.

  • 3

    Položíme těsto na vymazaný pečicí plech a potřeme je rajčaty. Jednu polovinu pizzy obložíme pórkem, vařenými garnáty a kroužky cibule.

  • 4

    Druhou polovinu těsta obložíme kousky ananasu a šunkou. Všechno ochutíme solí a pepřem.

  • 5

    Posypeme bylinkami a ozdobíme sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut při 200 °C.

Komentáře k receptu