Zeleninové rizoto s párkem
Suroviny
- 1 kávová lžička Oregano sušené
 - 2 ks Cibule
 - 4 ks Párky jemné
 - 4 ks Rajčata
 - 2 ks Chilli paprička
 - 2 ks Paprika zelená
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Paprika mletá sladká
 - 2 stroužek Česnek
 - 3 hrnek Rýže dušená
 - 1 hrnek Voda pitná
 - 3 polévková lžíce Kečup
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 71 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 360.1 mg
 - Vláknina 5915.2 mg
 - Vitamín A 5915.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
 - 
                                2
Přidáme na kolečka nakrájené párky, na proužky nakrájené papriky, chilli papričky a na malé kousky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme špetku papriky a oregana a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec vmícháme kečup a vše promícháme s uvařenou rýží.