Zeleninová rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 24 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 505 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 36.6 mg
 - Vláknina 850 mg
 - Vitamín A 850 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži v sáčcích uvaříme do měkka – dle návodu na obalu. Do hrnce si nalijeme vodu, vhodíme špetku soli a přidáme celý sáček mražené zeleniny (nejlépe hrášek, mrkev, kukuřice) – uvaříme do měkka.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej, vhodíme do něho na kostky nakrájenou cibuli a osmahneme.
 - 
                                3
Rýži, zeleninu a cibuli smícháme dohromady a osolíme. Celou směs řádně promícháme a můžeme podávat.