Kuřecí rizoto s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1415 kcal
 - Sacharidy 310 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 97552 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 310 g
 - Cholesterol 78.8 mg
 - Draslík 493.6 mg
 - Vláknina 12235.5 mg
 - Vitamín A 12235.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži trochu osolíme a dusíme v poměru 3-4 díly vody na 1 díl rýže.
 - 
                                2
Vařené maso nakrájíme na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sterilovaný hrášek, na kousky nakrájená jablka, která jsme předtím trochu opekli s cukrem a hřebíčkem, a vše dobře promícháme s rýží. Zalijeme trochou vývaru a zapečeme. Nakonec pokapeme olejem.