Kuřecí pilaf
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 533 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 719 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 97.8 mg
 - Draslík 895.8 mg
 - Vláknina 19510.4 mg
 - Vitamín A 19510.4 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na hlubší pánvi rozpalte olej a tři minuty na něm opékejte cubulku, dokud nezměkne, pak na ni nasypte kari a chvilku všechno míchejte. Přidejte kousky kuřete, ze všech stran orestujte, osolte, opepřete, přidejte rýži a minutu opékejte.
 - 
                                2
Přilijte vývar. Až se zaščne vařit, ztlumte oheň a přikryjte pánev pokličkou. Po deseti minutách nasypte do pánve mraženou zeleninu, zamíchejte a na povrch nakonec dejte špenát. Pánev zakryjte a vařte aby rýže změkla a všechna voda zmizela. Jeslti voda zmizí dřív než rýže změkne, můžete jí ještě trochu přidat.
 - 
                                3
Hotový pilaf dobře promíchejte.