Hnědá rýže se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 579 kcal
 - Sacharidy 110 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 1069 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 110 g
 - Cholesterol 8.2 mg
 - Draslík 571.3 mg
 - Vláknina 16402 mg
 - Vitamín A 16402 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.2 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpálíme dvě lžíce másla a opražíme na něm rýži. Jakmile zesklovatí, zalejeme vývarem, ochutíme solí a dusíme.
 - 
                                2
Cibuli nakrájíme a na zbytku rozpáleného másla osmahneme. Společně se vším kořením vmícháme do rýže a dodusíme doměkka.