Mleté maso zapečené s rýží a se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 688 kcal
 - Sacharidy 109 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 126 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 109 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 342.2 mg
 - Vláknina 11789.8 mg
 - Vitamín A 11789.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 46.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do zapékací mísy vsypeme propláchnutou, spařenou rýži. Na rýži rozložíme mleté maso, které jsme osolili a opepřili. Navrch poklademe kysané zelí. Zalijeme vodou tak, aby vše bylo ponořené.
 - 
                                2
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.