Mrkvová rýže s tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 238 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 112.7 mg
 - Vláknina 15935 mg
 - Vitamín A 15935 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme sójovou omáčku a kari koření. Tofu nakrájíme na kostičky, vmícháme do omáčky a necháme krátce rozležet.
 - 
                                2
Ve velké pánvi rozehřejeme olej a krátce na něm osmahneme nasekané feferonky a česnek. Přidáme tofu a za častého míchání chvíli opékáme. Nakonec přidáme vařenou rýži, mírně zahřejeme, vmícháme najemno nastrouhanou mrkev a vše chvíli dusíme.
 - 
                                3
Hotový pokrm osolíme a vmícháme na kolečka nakrájené jarní cibulky.